0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи м'ясо-рибного цеху (ID:1125695)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 38
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ 3 РОЗДІЛ 1. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ М'ЯСНОГО ТА РИБНОГО ЦЕХІВ 5 РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ М'ЯСО-РИБНОГО ЦЕХУ НА ПРИКЛАДІ ЇДАЛЬНІ 11 2.1. Призначення і визначення режиму роботи цеху 11 2.2. Визначення виробничої програми їдальні 13 2.4. Визначення виробничої програми цеху 19 2.5. Визначення виходу напівфабрикатів і відходів 22 2.6. Розрахунок і підбір механічного обладнання 24 2.7. Розрахунок чисельності виробничих працівників 26 2.8. Розрахунок немеханічного обладнання 27 РОЗДІЛ 3. ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ ЦЕХУ І ПРАЦІ ПРАЦІВНИКІВ 30 3.1. Аналіз організації технологічних ділянок, робочих місць у м’ясо-рибному цеху 30 3.2. Аналіз організації праці в цеху 32 ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 36 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ: 38
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Громадське харчування відіграє значущу роль у житті суспільства, найбільше повно задовольняючи потреби людей у харчуванні. Підприємства харчування виконують функції виробництва, реалізації та організації споживання кулінарної продукції в спеціально організованих місцях. Ці підприємства провадять самостійну господарську діяльність, але в цьому відношенні не відрізняються від інших підприємств. Галузь громадського харчування є важливою частиною народного господарства, і вона ґрунтується на єдній формі організації виробництва та обслуговування споживачів, розрізняючись за типами та спеціалізацією. Громадське харчування стало однією з перших галузей, яка адаптувалася до ринкових відносин під час перехідного періоду. Процес приватизації підприємств громадського харчування відбувався швидко, і змінювалася організаційно-правова форма цих підприємств. З'явилося багато приватних малих підприємств. Багато з підприємств громадського харчування мають комерційну спрямованість, але разом з тим розвивається соціальне харчування, таке як їдальні при виробництвах, студентські та шкільні їдальні. З'являються також комбінати харчування та фірми, які відповідають за організацію громадського харчування. Метою цієї курсової роботи є проведення проектування підприємства громадського харчування в сучасних економічних умовах в Україні. Для досягнення цієї мети необхідно вирішити такі завдання: 1. Надати техніко-економічне обґрунтування необхідності проектування підприємства громадського харчування. 2. Скласти виробничу програму підприємства громадського харчування. 3. Провести розрахунок виробничих цехів підприємства. 4. Виконати графічну частину роботи. Предметом дослідження є результати проектування гарячого і м’ясо-рибного цехів пиріжкової на 60 місць і пивного бару на 30 місць по місцю проживання.
Інші роботи з даної категорії: