0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча характеристика асортименту виноградних вин та контроль її якості в підприємстві торгівлі (ID:1126150)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 34
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ …………………………………………………………………………….3 Розділ І. Фактори формування споживчих властивостей, класифікація та вимоги до якості 1.1. Споживчі властивості ……………………………………………5 1.2. Фактори, що формують споживчі властивості і якість ………..7 1.3. Показники якості та дефекти …………………………………….9 1.4. Класифікація ………………………………………………………15 Розділ ІІ. Товарознавча характеристика асортименту та оцінка якості 2.1. Товарознавча характеристика групового асортименту ………20 2.2. Оцінка якості ……………………………………………………...23 2.3. Пакування, маркування, транспортування, зберігання ………..27 Висновки ………………………………………………………………………..29 Список використаних джерел ………………………………………………….30 Додатки …………………………………………………………………………..33
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Виноградним вином називається напій, який отриманий в результаті спиртового бродіння виноградного сусла (відпресований сік винограду) або мезги (роздроблення ягід винограду). В залежності від місця виробництва, клімату, ґрунту, властивостей виноградної лози, типу вина хімічний склад виноградних вин відрізняється, але всі вина містять антисептичну і іонізаційну воду, вуглеводи (глюкозу, фруктозу, сахарозу та ін.), органічні кислоти (винну, яблучну, лимонну та ін.), спирти, альдегіди, складні ефіри та ацетилі, дубильні, барвні, азотисті, мінеральні речовини (майже всі елементи періодичної системи); вітаміни В1, В2, РР, С, фолієву кислоту, інозит та інші біологічно-активні речовини. В вині міститься також комплекс полі фенольних речовин (рутин, кварцетин, антоціани). Усі ці складові роблять виноградне вино складним, споживним і біологічно цінним продуктом, корисним доповненням до звичайного харчування. Виноградні вина володіють добре вираженими бактерицидними властивостями, які обумовлені вмістом органічних кислот, етилового спирту та інших сполук, які володіють антисептичними властивостями. Смак вина, також як і букет, який характеризує чистоту, повноту, гармонію відтінків, складається з великої кількості компонентів. Цукор, спирт, кислоти, фенольні сполуки та інші речовини, що містяться у виноградному вині, надають йому помірну солодкуватість, терпкість, свіжість та інші присмаки, які характерні для різних типів вин. Актуальністю даної теми є те, що за останні декілька десятиріч виробництво України перетворилося із кустарного промислу в передовавну і добре розвинуту промислову галузь, яка на основі нових розробок і впровадження промислових технологій, високоефективного обладнання, автоматизації і комп’ютеризації виробництва продовжує розвиватися далі. Предметом дослідження даної курсової роботи – є виробництво вина та особливості контролю якості при його виробництві. Об’єктом дослідження курсової роботи є підприємство по виробництву вина. Саме тому метою курсової роботи є дослідження асортименту та якості винної продукції на підприємстві.  Для досягнення поставленої мети визначено такі завдання:  вивчити споживні властивості та фізіологічну дію виноградних вин на організм людини;  охарактеризувати підприємство по виготовленню вин;  проаналізувати асортимент виноградних вин, що реалізується в торгівельній мережі, оцінити якість виробленої продукції;  визначити особливості пакування, транспортування та зберігання продукції на підприємстві.  підвести підсумок курсового дослідження. Дана курсова робота складається з вступу, 2 розділів висновку, , перший і другий розділ містять підрозділи, списку використаної літературу та додатків.
Інші роботи з даної категорії: