0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Якість товару, як основний важіль забезпечення конкурентноспроможності готельного комплексу (ID:1126303)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 44
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ .......................................................................................................................3 Розділ 1. Обслуговування у готельній сфері 1.1. Поняття й особливості якості готельних послуг …………………..5 1.2. Механізми управління якістю послуг які надаються …………….13 Розділ 2. Дослідження якості послуг «Президент-готелю «Київський» 2.1. Загальна характеристика «Президент-готелю «Київський»» …..19 2.2. Оцінка якості послуг як основа конкурентоспроможності «Президент-готелю «Київський» ………………………………………23 2.3. Вплив якості послуг на ефективність роботи …………………….24 2.4. Управління якістю послуг в «Президент-готелі «Київський» ….28 Розділ 3. Удосконалення управління якістю послуг в «Президент-готелі «Київський» 3.1. Пропозиції щодо удосконалення управління якістю послуг ……33 3.2. Економічне обґрунтування запропонованих заходів …………….38 Висновки ………………………………………………………………………..41 Список використаних джерел ………………………………………………..43 Додатки ……………………………………………………………………...…..45
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Готельні послуги є невід'ємною частиною нашого повсякденного життя, охоплюючи різноманітні сфери, такі як економіка, соціум, виховання і естетика. Це виправдовує наявність великої кількості готельних підприємств. Готельний бізнес приваблює українських підприємців завдяки невеликим початковим інвестиціям, швидкому віддачі вкладень, стабільному попиту на готельні послуги та високому рівню прибутковості. Проблема якості надання готельних послуг є надзвичайно актуальною в умовах ринкової економіки, оскільки готелі, які не приділяють уваги якості, приречені на банкрутство. Інвестиції у модернізацію готелів будуть виправданими лише тоді, коли готель надаватиме якісні послуги, які користуються попитом серед споживачів. Успіх у будь-якій справі залежить від гармонійного поєднання праці та відпочинку. Життя кожної людини складається не тільки з роботи, а й з часу відпочинку. Цей відпочинок, хоч і рідкісний, має значущий вплив на здоров'я, ефективність та відновлення енергії для нових творчих зусиль. Тому туристична діяльність, готельний бізнес та ресторанна сфера є одними з найбільш прибуткових галузей глобальної економіки. З відповідними умовами ці галузі можуть стати ключовими складовими валового національного доходу України. За прогнозами фахівців у цих галузях можливий значний розвиток протягом наступних 5-7 років, зокрема завдяки проведенню Євро 2012. Цей розвиток сприятиме покращенню економічної ситуації в Україні та сприятиме подоланню сучасних кризових викликів. Все вищезазначені обставини підкреслюють актуальність тематики цієї курсової роботи, її значення як у теоретичному, так і у практичному плані. Саме ці чинники спонукали вибрати дану тему для дослідження та визначити її мету та зміст. Мета даної курсової роботи полягає у розробці пропозицій щодо покращення якості обслуговування в готельній галузі. Для досягнення поставленої мети передбачено наступні завдання дослідження:  Розкрити сутність готельного обслуговування.  Визначити концепцію якості обслуговування в готелі.  Провести аналіз діяльності готелю.  Оцінити якість готельних послуг.  Визначити шляхи поліпшення обслуговування в готелі. Предметом дослідження є управління якістю послуг в готельному бізнесі. Об'єктом курсової роботи є готель "Президент-готель «Київський». Структура роботи включає в себе вступ, три розділи, висновки, список використаних джерел і додатки.
Інші роботи з даної категорії: