0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Рибні консерви (ID:1136132)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 34
Рік виконання: 2019
Вартість: 140
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. РИБНІ КОНСЕРВИ ТА ЇХ ХАРАКТЕРИСТИКА 5 1.1. Ідентифікаційні ознаки рибних консервів 5 1.2. Показники якості і дефекти рибних консервів 8 1.3. Пакування, маркування і зберігання рибних консервів 11 РОЗДІЛ 2. АСОРТИМЕНТ ТА ЯКІСТЬ РИБНИХ КОНСЕРВІВ НА ПРИКЛАДІ ПРОДОВОЛЬЧОГО МАГАЗИНУ «ОЛЕНКА» 15 2.1. Класифікація та асортимент рибних консервів 15 2.2. Хімічний склад деяких рибних консервів 18 2.2. Показники якості і дефекти рибних консервів 22 ВИСНОВКИ 24 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 28 ДОДАТКИ 32
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП В даний час в економіці спостерігається тенденція, при якій такий показник як якість відіграє одну з ведучих ролей в управлінні виробництвом продукції і її наступним рухом. У розвитих країнах управління якістю на підприємстві приділяється особлива увага всіх підрозділів, що впливають на якість продукції, яка випускається. Якість продукції (включаючи новизну, технічний рівень, відсутність дефектів при виконанні, надійність в експлуатації) є одним з найважливіших засобів конкурентної боротьби, завоювання й утримання позицій на ринку. Тому підприємства приділяють особливу увагу забезпеченню високої якості продукції, установлюючи контроль на всіх стадіях виробничого процесу, починаючи з контролю якості використовуваних сировини і матеріалів і закінчуючи визначенням відповідності випущеного продукту технічним характеристикам і параметрам не тільки в ході його іспитів, але й в експлуатації, а для складних видів устаткування – з наданням визначеного гарантійного терміну після установки устаткування на підприємстві замовника. Тому управління якістю продукції стало основною частиною виробничого процесу і спрямовано не стільки на виявлення дефектів або браку в готовій продукції, скільки на контроль якості виробу в процесі його виготовлення та експлуатації. Саме тому тема курсової роботи «Рибні консерви» є на даний час досить актуальною. Метою даної роботи є оцінка якості та організації продажу рибних консервів в магазині «Оленка». Реалізація поставленої мети здійснювалась шляхом вирішення наступних задач:  визначити особливості технології виробництва рибних консервів;  провести аналіз ринку рибних консервів Україні;  визначити вплив умов товароруху на зміну якості риби консервованої;  розглянути шляхи удосконалення асортименту та підвищення якості рибних консервів;  зробити відповідні висновки та пропозиції. Предметом дослідження є товарознавча характеристика, якість та організація продажу натуральних рибних консервів. Об’єктом дослідження є магазин «Оленка». Теоретичною та методологічною основою дослідження є наукові концепції та теоретичні розробки вітчизняних та зарубіжних вчених в області аналізу діяльності підприємств, маркетингу, закони України. В процесі дослідження використані традиційні способи та засоби економічного аналізу.  
Інші роботи з даної категорії: