0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча характеристика борошна (ID:140917)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 45
Рік виконання: 2015
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ1. Стан ринку борошна України, виробництво та товарознавча характеристика 1.1 Тенденція розвитку ринку борошна 1.2 Споживчі властивості борошна 1.3 Характеристика асортименту борошна Розділ2. Товарознавча характеристика борошна, яке реалізується в ТОВ «Таврія+» 2.1 Організаційно - економічна характеристика ТОВ «Таврія+» 2.2 Аналіз структури асортименту борошна, яке реалізуються в ТОВ «Таврія+» 2.3 Експертиза якості борошна 2.4 Оцінка конкурентоспроможності борошна, що реалізовуються в ТОВ «Таврія+» 3. Напрямки вдосконалення асортименту і якості борошна, які реалізуються в ТОВ В«Таврія+» 3.1 Шляхи підвищення якості та конкурентоспроможності борошна Висновок Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність теми курсової роботи обумовлена тим, що на даному етапі розвитку України, дуже велика увага приділяється якості та розширенню асортименту продукції, бо саме від цього залежить успішне просування товару на споживчому ринку і та його здатність конкурувати з аналогічними товарами інших виробників. Метою даної курсової роботи є дослідження асортименту борошна, яке реалізується на «Таврії +». Завдання: – визначити харчову цінність, хімічний склад борошна; – надати класифікацію і асортимент; – проаналізувати асортимент нових видів продукції; Об’єкт дослідження – «Таврія +». Предмет дослідження – товарознавча характеристика борошна.