0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча характеристика какао-порошку та какаовмісних сумішей (ID:140921)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 36
Рік виконання: 2016
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. СТАН І ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ВИРОБНИЦТВА, ТОРГІВЛІ І СПОЖИВАННЯ КАКАО-ПОРОШКУ 1.1 Огляд ринку какао-порошку 1.2 Споживчі властивості продуктів з какао, фактори, що їх формують 1.3 Класифікація та характеристика асортименту какао-порошку та виробів з какао РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ АСОРТИМЕНТУ ТА ЯКОСТІ КАКАО-ПОРОШКУ ТА КАКАОВМІСНИХ СУМІШЕЙ, ЩО РЕАЛІЗУЄТЬСЯ У «ТАВРІЯ +» 2.1 Загальна характеристика підприємства 2.2 Аналіз асортименту какао-порошку та какаовмісних сумішей у «Таврія+» 2.3 Оцінка якості какао-порошку РОЗДІЛ 3. ЗАХОДИ ЩОДО РОЗШИРЕННЯ АСОРТИМЕНТУ ТА ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ КАКАО-ПОРОШКУ ТА КАКАОВМІСНИХ СУМІШЕЙ, ЯКІ ПРОПОНУЮТЬСЯ В СУПЕРМАРКЕТІ «ТАВРІЯ+» ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Мета курсової роботи – дати товарознавчу характеристику какао-порошку та какаовмісних сумішей, порядок експертизи какао-порошку. Виходячи з мети можна поставити такі завдання: – розглянути основні відомості про какао-порошок та какаовмісні суміші, сфери їх призначення; – розкрити споживчі властивості какао-порошку ; – розглянути чинники, що формують якість-какао порошку ; – розкрити чинники, що впливають на збереження якості какао-порошку ; – розглянути асортимент какао-порошку, що реалізується в «Таврія+» ; – охарактеризувати дефекти какао-порошку. Предмет дослідження: аналіз та товарознавча оцінка какао-порошку та какаовмісних сумішей. Об’єкт дослідженя : супермаркет «Таврія+».