0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Свіжі овочі: споживчі властивості, класифікація (ID:140928)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 43
Рік виконання: 2016
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Товарознавча характеристика свіжих овочів 1.1. Поняття про свіжі овочі 1.2 Класифікація свіжих овочів 1.3 Характеристика чинників, які формують якість та асортимент свіжих овочів 2.Аналіз асортименту і оцінка якості свіжих овочів (на прикладі «Таврія Плюс») 2.1 Економічна характеристика комерційної діяльності «Таврія Плюс» 2.2 Порівняльна характеристика свіжих овочів, які реалізуються в «Таврія Плюс» 2.3 Нормативно-технічна документація на свіжі овочі 2.4 Аналіз якості торговельного асортименту свіжих овочів, що реалізуються в «Таврія Плюс» 3 Шляхи удосконалення асортименту свіжих овочів в «Таврія Плюс» Висновки і пропозиції Література Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Метою даної роботи є товарознавче дослідження споживчих властивостей овочів, які реалізуються в ТОВ «Таврія+». Реалізація поставленої мети здійснювалась шляхом вирішення наступних задач: – розглянути споживчі властивості та класифікацію овочів; – вивчити фактори, що впливають на формування споживчих властивостей в процесі зберігання та транспортування овочів; – вивчити вимоги до якості овочів; – дати товарознавчу характеристику овочів; – розглянути організацію продажу та зберігання овочів в «Таврія+»; – зробити відповідні висновки та пропозиції. Предметом дослідження є якість та конкурентоспроможність овочів. Об’єктом дослідження є ТОВ «Таврія+».