0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Дослідження пшениці (ID:154863)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 34
Рік виконання: 2022
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1 ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ ПШЕНИЦІ РОЗДІЛ 2 ОБ'ЄКТИ ТА МЕТОДИ ДОСЛІДЖЕННЯ 2.1 Об’єкти дослідження 2.2 Методи дослідження РОЗДІЛ 3 КОНТРОЛЬ ВІДПОВІДНОСТІ СТАНУ ПАКУВАННЯ ТА МАРКУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ ТАРИ 3.1 Перевірка стану пакування 3.2 Аналіз маркування споживчої тари 3.3 Перевірка штрихового кодування РОЗДІЛ 4 ОРГАНОЛЕПТИЧНА ОЦІНКА ЯКОСТІ РОЗДІЛ 5 ВИЗНАЧЕННЯ ФІЗИКО-ХІМІЧНИХ ПОКАЗНИКІВ 5.1 Визначення маси нетто 5.2 Визначення масової частки вологи 5.3 Визначення загальної кислотності ВИСНОВКИ ТА РЕКОМЕНДАЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: (068)845-40-04