0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський кооперативний коледж, Варіант №6, Товарознавство продовольчих товарів, №3165 (ID:17217)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 18
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1. Мікробіологія м’яса і м’ясних продуктів 2. Випадки проведення товарної експертизи 3. Задача № 75 На овочеву базу 15 жовтня надійшла партія цибулі господарсько-ботанічного сорту Безсонівський кількістю 450 ящиків масою нетто по 15 кг в кожному. Під час аналізу встановлено, що цибулин, менших за стандартний розмір – 1,5 кг, з недостатньо підсохлою шийкою – 0,9 кг, оголених – 0,5 кг. Інші показники відповідають нормам. 4. Задача № 99 Визначте якість соленої скумбрії без голови, що містить 10 % солі, на поверхні незначне пожовтіння, по 2-3 поверхневих пошкодження на окремих екземплярах риби. Консистенція щільна, на поверхні незначні зриви шкіри площею 1-1,5 . Укажіть поділ скумбрії за довжиною та за вмістом солі. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову