0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Черкаський кооперативний коледж, Варіант №14, Товарознавство продовольчих товарів, №3168 (ID:17220)

Тип роботи: контрольна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 26
Рік виконання: 2006
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
8. Види харчових інфекцій, заходи їх попередження 15. Основні положення Інструкції про порядок проведення експертизи в Торгово-промисловій палаті України 33. Порівняльна характеристика заморожених плодоовочевих продуктів 73. Характеристика асортименту харчових концентратів за споживною цінністю Задача № 99 Визначте якість соленої скумбрії без голови, що містить 10 % солі, на поверхні незначне пожовтіння, по 2 - 3 по¬верхневих пошкодження на окремих екземплярах риби. Кон¬систенція щільна, на поверхні незначні зриви шкіри площею 1 - 1,5 см2. Укажіть поділ скумбрії за довжиною та за вмістом солі. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову