0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча експертиза червоного вина за кількістю товарних місць і маси нетто та фактори впливу на формування якісних і кількісних показників товару. (ID:25899)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 41
Рік виконання: 2022
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ТОВАРОЗНАВЧОЇ ЕКСПЕРТИЗИ 1.1. Правила проведення експертизи кількості під час приймання товарів. 1.2. Особливості перевезення та експертиза вантажів на залізниці, види розкрадань товарів під час перевезень залізницею: порядок проведення експертизи вантажів на залізниці: особливості експертизи вантажів, нестача або псування яких виникли під час перевезень залізницею. 1.3. Евристичні або субєктивні методи експертної оцінки: органолептичні, їх класифікація, переваги і недоліки. 1.4. Чинники, які впливають на формування якості червоних вин 1.5. Стандартні вимоги до якості червоних вин РОЗДІЛ 2. ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ, ЯКОСТІ ЧЕРВОНИХ ВИН РІЗНИХ ТОРГІВЕЛЬНИХ МАРОК 2.1. Організація, об’єкти та методи дослідження результатів 2.2. Документальне оформлення результатів проведення експертної оцінки якості червоних вин 2.3 Результати експертної оцінки якості червоних вин за кількістю товарних місць і маси нетто на основі розробленої ситуаційної задачі ВИСНОВКИ І РЕКОМЕНДАЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи