0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча характеристика асортименту та контроль якості рибних консервів на підприємствах торгівлі. (ID:281865)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 30
Рік виконання: 2006
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
Вступ……………………………………………………………………………3 1.1. Споживча цінність рибних консервів …………………………………5 1.2. Виробництво рибних консервів в Україні…………………………… 7 2. Основна частина. Товарознавча характеристика асортименту та контроль якості рибних консервів на підприємствах торгівлі. 2.1. Фактори, що формують якість рибних консервів …………………11 2.2 Класифікація рибних консервів та формування асортименту …..13 2.3 Товарознавча характеристика асортименту рибних консервів… 14 2.4 Вимоги до якості та дефекти рибних консервів ……………………19 2.5. Аналіз якості рибних консервів на прикладі торговельного підприємства ……………………………………………………………………………………… 24 2.6 Фактори, які зберігають якість консервів ………………………… 28 3. Заключна частина. Висновки та пропозиції ………………………… 30 Додатки. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
По оцінкам не даний час середньорічне споживання риби та рибної про-дукції в Україні складає близько 12кг на душу населення, а в наступному році очікується споживання на рівні 19,4кг. Норма споживання складає18,2 кг. Виконуючи курсову роботу більш глибоко вивчено асортимент рибної консервації, представленої на полицях сучасних торговельних форматів, вивчено постачальників і виробників рибної консервації. Ознайомилася з новітніми технологіями виготовлення консервів, факторами, які формують якість рибних консервів, що дало змогу узагальнити навички роботи з нормативною документацією при оцінці якості продукції на торговельному підприємстві. На основі знайомства та аналізу ринку рибної консервації можна запро-понувати наступні заходи: удосконалити технології виробництва та зберігання продукції. Для цього необхідно поступово змінювати обладнання, яке вже давно відстало від закордонних аналогів. Практика показує, що новітні технології виробництва, при яких скорочується контакт людини, безпосередньо з сировиною, швидко виправдовують витрати на їх впровадження. Запровадити нові види тари та збільшити підтримку молодої рибоконсервної промисловості з боку держави. Важливим є прийняття Законів, які будуть допомагати та розвивати риб-ну галузь, захищати вітчизняного товаровиробника. В свою чергу рибоконсервна галузь повинна шукати шляхи зниження собівартості, але не за рахунок зниження якості. А, на приклад, пошуком альтернативних постачальників, збільшенням риби, вирощеної у власних рибних господарствах. Всі ці кроки сприятимуть укріпленню позицій України на ринку рибо консервів, і, можливо нарешті стане імпортонезалежною державою та зможе конкурувати на ринку іноземних товарів.