0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча характеристика та контроль якості кави та кавових напоїв на підприємствах торгівлі. (ID:281866)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 25
Рік виконання: 2006
Вартість: 600
Купити цю роботу
Зміст
Зміст 1.Вступ……………………………………………………………..2 1.1 Хімічний склад та споживча цінність кави…………………..3 1.2 Основні постачальники та виробники кави………………….5 1.3 Стан кавового ринку України…………………………………7 2. Основна частина. Товарознавча характеристика та контроль якості кави та кавових напоїв на підприємствах торгівлі. 2.1 Класифікація кави………………………………………………9 2.2 Товарознавча характеристика асортименту кави……………10 2.3 Торговельні марки та сорти кави……………………………..14 2.4 Фактори, формуючі споживчі властивості кави……………..17 2.5 Показники якості кави………………………………………...18 2.6 Аналіз якості кави……………………………………………...20 2.7 Пакування, маркування та зберігання кави..............................23 3. Заключна частина. Висновки та пропозиції……………………25 4. Додатки. 5.Література………………………………………………………………..28
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
В курсовій роботі, Я не буду визначати, який напій краще, адже обидва мають свої неповторні властивості, Я розкрию споживчі властивості кави, її хімічний склад, класифікацію, ознайомлюся та досліджу тенденції кавового ринку України, вивчу представлені торговельні марки, та закріплю навички оцінки якості продукту. В кінці роботи буде запропоновано виробникам покращити якість поставленої та виробленої кави, а також пропозиції для торговельної мережі щодо умов зберігання. Саме ці міркування та бажання та цікавість про улюблений напій і обумовили вибір теми: «Товарознавча характеристика асортименту та конт-роль якості кави на підприємствах торгівлі.». Під час виконання курсової роботи було використано закони України, лекції викладачів продовольчих товарів, підручники продовольчих товарів, періодичні видання, статистичні дані із мережі Інтернет.