066 005 53 74
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Працюємо
без вихідних!
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Аналіз асортименту, якість і конкурентноздатність чаю, кави і прянощів (ID:37030)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 136
Рік виконання: 2012
Вартість: договірна
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1 Ринок чаю, кави і прянощів в Україні… Розділ 2 Споживні властивості і якість чаю, кави і прянощів 2.1. Фактори формування асортименту чаю, кави і прянощів… 2.2. Фактори формування споживних властивостей чаю, кави і прянощів 2.3. Вимоги до якості чаю, кави і прянощів…… 2.4. Фальсифікація чаю, кави і прянощів…… Розділ 3 Аналіз асортименту, якості чаю, кави і прянощів ( за матеріалами ТП «БоТар») 3.1. Характеристика підприємства … 3.2. Аналіз асортименту чаю, кави і прянощів…… 3.3. Аналіз якості чаю, кави і прянощів………… Розділ 4 Організація торгівлі чаю, кави і прянощів, їх мерчандайзинг і конкурентоспроможність Висновки і пропозиції Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову