0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Асортимент та особливості технології виробництва вершкового масла (ID:386270)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 40
Рік виконання: 2011
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 3 1. Асортиментна структура ринку вершкового масла в Україні та перспективи її розвитку 6 2. Харчова та біологічна цінність вершкового масла 12 3. Класифікація та сучасний асортимент вершкового масла 15 4. Формування якості та безпечності вершкового масла. 21 4.1 Сировина та вимоги до її якості. 21 4.2 Особливості технології виробництва вершкового масла. 21 5. Вимоги до якості вершкового масла та умови її збереження. 33 6. Контроль якості вершкового масла на ВАТ «Яготинський маслосирзавод» 38 Висновки 43 Список використаних джерел 44 Додатки 46
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову