0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ЗВІТ про виробничу практику ТОВ «Сільпо-Фуд» (ID:392758)

Тип роботи: звіт з практики
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 34
Рік виконання: 2018
Не продається
Вартість: 0
Автор більше не продає цю роботу
?

Основні причини, чому роботи знімають з продажу:

  1. Автор роботи самостійно зняв її з продажу
  2. Автор роботи видалив свій аккаунт - і всі його роботи деактивувалися
  3. На роботу надійшли скарги від клієнтів - і ми її деактивували
Шукати схожі готові роботи
Зміст
Вступ 1. Загальні відомості про ТОВ «Сільпо-Фуд» (характеристика, історія, структура) 2. Стан організації роботи на ТОВ «Сільпо-Фуд» 3. Управління асортиментом товарів на ТОВ «Сільпо-Фуд» 4. Управління якістю товарів на ТОВ «Сільпо-Фуд» 5. Оцінка якості яблук, які реалізуються в магазині «Сільпо» Висновки Список використаних джерел
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Торговельно-виробнича практика є дуже важливим етапом для студента-товарознавця. Саме супермаркет дає розуміння ведення торгівлі в реальних ринкових умовах. Товарознавець, як фахівець, просто необхідний в супермаркеті, адже саме він визначає якість продукції, що надходить; її розташування в залі; саме цей спеціаліст вивчає попит на товари; шукає шляхи підвищення збуту товару; його конкурентоспроможності; контролює запаси продукції і багато іншого. Для того, що стати висококласним спеціалістом в цій сфері, студенту необхідно потрапити на торговельні підприємства аби відчути на собі, що це таке. Тобто така практична діяльність дозволяє набути навичок майбутньому спеціалісту. Саме тому торговельно-виробнича практика є актуальною в умовах здобуття освітнього ступеня «бакалавр». Метою торговельно-виробничої практики є опанування сучасних методів та форм організації торгівлі на підприємстві; вивчення асортименту товарів; вивчення маркетингової, збутової діяльності підприємства торгівлі. Об’єктом дослідження є супермаркет «Сільпо» за адресою: м. Київ, провулок Карельський, 3. Предметом дослідження є вивчення структури підприємства торгівлі, асортимент, маркетингової та збутової діяльності. Основні завдання: - поглиблення теоретичних знань шляхом вивчення досвіду роботи конкретного торговельного підприємства; - набуття навичок та вмінь інформаційно-аналітичної, дослідницької та інноваційної діяльності для вирішення прикладних проблем у галузі товарознавства та торговельного підприємництва; - освоєння функціональних обов’язків службових посадових осіб з профілю майбутньої професії; - набуття досвіду організаційної та виховної роботи у трудовому осередку; - збирання необхідних матеріалів для виконання індивідуального завдання. 1. Загальні відомості про ТОВ «Сільпо-Фуд» (характеристика, історія, структура) Мережа «Сільпо» – це найбільша українська мережа магазинів. Магазини «Сільпо» орієнтовані на роздрібного покупця. Асортимент цих магазинів може досягати 20 тисяч найменувань продукції [1]. Магазин «Сільпо» – це магазин, в якому представлений широкий асортимент продовольчих та непродовольчих товарів. Практично в кожному магазині мережі покупці можуть знайти свіжі та смачні готові страви. В ряді магазинів мережі є власні пекарні та кондитерські цехи [1]. Також в магазинах мережі реалізуються ексклюзивні товари власних торгових марок («Премія», «Зелена країна», та ін.) і товари власного імпорту (продукти популярних іноземних виробників, котрі попадають в наші магазини без посередників) [1].
Інші роботи з даної категорії: