0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча характеристика білого шоколаду (ID:45362)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 30
Рік виконання: 2013
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
Зміст: ВСТУП. РОЗДІЛ 1 Характеристика споживчих властивостей какао-бобів та какао-масла РОЗДІЛ 2 Формування споживних властивостей білого шоколаду в процесі виготовлення. РОЗДІЛ 3 Динаміка якості білого шоколаду в процесі зберігання РОЗДІЛ 4 Товарознавча характеристика зразків білого шоколаду ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову