0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча характеристика шоколаду (ID:45363)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 76
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Зміст: ВСТУП РОЗДІЛ 1 ХАРАКТЕРИСТИКА СПОЖИВЧИХ ВЛАСТИВОСТЕЙ ШОКОЛАДУ 1.1 Стан ринку шоколаду в Україні та перспективи його розвитку 1.2 Характеристика споживчих властивостей шоколаду 1.3 Класифікація шоколаду за споживчими властивостями. Порівняльна характеристика вітчизняних та закордонних виробників РОЗДІЛ 2 ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ЧАСТИНА ОЦІНКИ ШОКОЛАДУ ВІТЧИЗНЯНИХ ТА ЗАКОРДОННИХ ВИРОБНИКІВ 2.1 Об’єкти і методи дослідження шоколаду 2.2 Оцінка якості шоколаду за органолептичними показниками 2.2 Структура асортименту шоколаду вітчизняних та закордонних виробників, що реалізується в Економ №4 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову