0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Формування споживчих властивостей асортименту та пакування, маркування і зберігання сухих сніданків (ID:45364)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 53
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Зміст: Вступ Розділ 1 Формування споживчих властивостей асортименту та пакування, маркування і зберігання сухих сніданків 1.1. Формування споживних властивостей сухих сніданків 1.2. Шляхи розширення асортименту сухих сніданків Розділ 2 Дослідження асортименту та зберігання сухих сніданків 2.1. Аналіз ринку в Україні щодо сухих сніданків 2.2. Товарознавча характеристика асортименту сухих сніданків 2.3. Аналіз матеріалів маркування сухих сніданків Висновки Спи сок використаної літераутри
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову