0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Споживчі властивості та асортимент кисломолочних продуктів (ID:45365)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 50
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Зміст: Вступ Розділ 1 Виробництво, споживання, харчова цінність та шляхиполіпшення асортименту і якості кисмолочних продуктів 1.1. Стан виробнцитва та споживання кисмолочних продуктів в Україні 1.2. Формування споживчих властивостей кисломолочних продуктів 1.3. Сучасні напрямки поліпшення асортименту та якості кисломолочних продуктів Розділ 2 Товарознавча характеристкиа асортименту та якості кисломолочних продуктів, які реалізуються у магазині «Вибір» 2.1. Формування асортименту кисломолочних продуктів магазину «Вибір» та його товарознавча характеристика 2.2. Якість кисломолочних продуктів, які реалізуються у магазині «Вибір» Висновки і пропозиції Список використаних джерел і літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову