0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Порівняльна характеристика харчової цінності і яксоті літніх сортів груш (ID:45367)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 39
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Зміст: Вступ Розділ 1 Сорти груш за «реєстром» сортів рослин України і їх хімічний склад, харчова цінність, якість 1.1. Характеристкиа літніх сортів груш 1.2. Характеристика осінніх сортів груш 1.3. Характеристика зимових сортів груш 1.4. Хімічний склад і харчова цінінсть груш 1.5. Якість груш ранніх, середніх і пізніх термінів достигання Розділ 2 Порівняльна оцінка складових і товарних властивостей груш, що районовані на Хмельниччині 2.1. Смакові і товарні властивості літніх сортів груш 2.2. Смакові властивості осінніх сортів груш 2.3. Смакові і товарні властивості зимових сортів груш Висновок Спи сок використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову