0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча характеристика асортименту, споживні властивості консервованих грибів (ID:45368)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 47
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Зміст: Вступ Розділ 1. Товарознавча характеристика асортименту, споживні властивості консервованих грибів 1.1. Гриби як сировина для виробництва консервованої продукції: асортимент, харчова цінність 1.2. Товарознавча характеристика асортименту, споживних властивостей консервованих грибів та сучасні напрямки їх поліпшення Розділ 2. Порівняльна оцінка споживчих властивостей консервованих грибів, які реалізуються у супермаркеті «ТАВРІЯ В» 2.1. Порівняльна характеристика асортименту і споживчих властивостей консервованих грибів, які реалізуються у супермаркеті «ТАВРІЯ В» 2.2. Дослідження якості різних видів консервованих грибів, які реалізуються у супермаркеті 2.3. Аналіз матеріалів маркування консервованих грибів різних виробників Висновки і пропозиції Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову