0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Проблеми формування споживчих властивостей, асортименту і якості пшеничного хліба (ID:45371)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 49
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1 Проблеми формування споживчих властивостей, асортименту і якості пшеничного хліба 1.1. Споживні властивості пшеничного хліба та їх поліпшення 1.2. Можливості підвищення харчової цінності і якості хліба пшеничного 1.3. Характеристика вад і хвороб хліба Розділ 2 Порівняльна оцінка споживчих властивостей традиційних і нових видів пшеничного хліба 2.1. Дослідження асортименту традиційних видів пшеничного хліба (за матеріалами обстеження торгової мережі м. Хмельницького) 2.2. Порівняльна характеристика споживних властивостей традиційних і нових видів пшеничного хліба з виділенням складу та відмінних ознак 2.3. Характеристика нових видів пшеничного хліба 2.4. Дослідження якості нових видів хліба43 Висновки і пропозиції Список використаних джерел літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову