0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Вивчення асортименту та контроль якості імітованих нерибних продуктів (ID:475224)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 32
Рік виконання: 2016
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 1. Огляд літератури 1.1. Виробництво імітованої нерибної водної продукції в Україні 1.2. Споживні властивості та формування якості імітованої нерибної водної продукції 1.3. Сучасний асортимент імітованої нерибної водної продукції 1.4. Вимоги до якості імітованої нерибної водної продукції 2. Дослідна частина 2.1. Об’єкти і методи дослідження 2.2. Структура асортименту імітованої нерибної водної продукції в роздрібній торговельній мережі м. Полтава 2.3. Дослідження органолептичних та фізико-хімічних показників імітованої нерибної водної продукції 2.4. Визначення категорії якості імітованої нерибної водної продукції за баловою оцінкою ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
До імітованої нерибної водної продукції відносяться «Крабові палички», «Сніжний краб», «Крабові рулетики», «Крабова локшина», «Крабове м'ясо», «Крабовий рулет», «Крабова шинка», «Крабова ковбаса», «Крабові сосиски», «Крабові шийки» та «Ракові шийки». Їх виготовляють із сурімі. Сурімі – це фарш тонкого подрібнення з філе риб-сирцю, підданий багаторазовому інтенсивному промиванню та рафінуванню, у результаті чого він набуває світлого кольору, високої желе утворюючої здатності та еластичності, не має вираженого рибного запаху та смаку. Актуальність теми полягає в тому, що на українському ринку імітована рибна продукція існує майже 30 років, а в країнах Азії вона з’явилася більше 100 років тому. Український ринок крабових паличок (а точніше – імітованих морепродуктів із сурімі) виходить на новий етап розвитку: перехід споживача від низькопробного продукту до більш якісного, ігноруючи ціну. Значний попит на сурімі та отриманих з неї продуктів пов’язаний з їх високою біологічною та харчовою цінністю [1]. Тому виникає питання, чи може вітчизняна рибна промисловість забезпечити існуючий попит на продукцію із сурімі. Адже виробництво продукції із сурімі передбачає використання лише філе свіжовиловленої риби певних порід. Традиційно сурімі виготовляють із риб родини тріскових (минтай, хек, путасу) і з деяких тропічних видів. Мета роботи – вивчення асортименту і дослідження якості імітованих нерибних водних продуктів в Україні. Зазначена мета курсової роботи зумовила постановку та розв’язання таких завдань: - охарактеризувати стан виробництва імітованих нерибних водних продуктів в Україні; - ознайомитись з особливостями споживних властивостей та формуванням якості імітованих нерибних водних продуктів; - охарактеризувати сучасний асортимент імітованих нерибних водних продуктів; - вивчити вимоги до якості імітованих нерибних водних продуктів, способи виявлення фальсифікації цієї продукції; - проаналізувати структуру асортименту імітованих нерибних водних продуктів в роздрібній торговельній мережі м. Полтава; - дослідити якість імітованих нерибних водних продуктів за органолептичними та фізико-хімічними показниками; - визначити категорію якості імітованих нерибних водних продуктів за баловою оцінкою. Об'єктом дослідження є крабові палички. Предмет дослідження - асортимент імітованих нерибних продуктів та рівень їх якості.