0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Експертиза якості авокадо (ID:475238)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 32
Рік виконання: 2016
Вартість: 200
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 1.АНАЛІТИЧНИЙ ОГЛЯД ЛІТЕРАТУРИ 1.1. Характеристика підготовчого етапу проведення експертизи 1.2. Характеристика авокадо, як об’єкта експертизи 1.3. Ознаки основних хвороб авокадо 1.4. Показники безпеки авокадо, фітосанітарний огляд при перетині кордону України 1.5. Особливості транспортування, пакування та маркування авокадо 2. ЕКСПЕРТИЗА ЯКОСТІ АВОКАДО 2.1. Характеристика об’єкту і методів експертизи 2.2. Проведення експертизи якості авокадо 2.3. Документальне оформлення експертизи ВИСНОВКИ РЕКОМЕНДАЦІЇ ПЕРЕЛІК ПОСИЛАНЬ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Авокадо або алігаторова груша (Persea americana) − дерево родини лаврових. Походить із Центральної Америки. Вирощується в зоні тропіків. Плоди їстівні, смачні, грушоподібні, з кісточкою всередині. Основними постачальниками тропічних плодів є країни Центральної та Південної Америки, Екваторіальної Африки, Південно-Східної Азії та деякі інші з тропічним і частково субтропічним кліматом. Серед них Мексика, США, Домініканська Республіка і Бразилія. Кліматичні особливості країн-виробників цієї продукції дозволяють їм мати практично безперервний цикл її відтворення, що обумовлює цілорічні постачання плодів тропічної групи в Україну. Світове виробництво авокадо зараз досягає двох мільйонів тонн на рік, причому лідируючими країнами-експортерами є Центральна та Північна Америки, Еквадор, Колумбія, Гондурас, Коста-Ріка, Панама і Філіппіни. Актуальність теми полягає в тому, що на українському ринку за останні десять років з’явилася велика кількість нових для українського споживача субтропічних та тропічних фруктів, одним з яких є авокадо. Значний попит на авокадо пов’язано з його високою біологічною та харчовою цінністю. Тому виникає питання, чи якісний цей товар на нашому ринку а також чи відповідає він вимогам встановлених в нормативних документах. Мета роботи − вивчення особливості проведення експертизи авокадо та документальне оформлення результатів експертизи. Зазначена мета курсової роботи зумовила постановку та розв’язання таких завдань: − ознайомитись з характеристикою підготовчого етапу проведення експертизи; − провести характеристику авокадо, як об’єкта експертизи; − вивчити ознаки основних хвороб авокадо; − охарактеризувати показники безпеки авокадо, фіто санітарний огляд при перетині кордону України; − ознайомитись з особливостями транспортування, пакування та маркування авокадо; − проаналізувати характеристику об’єкта і методів експертизи; − провести експертизу якості авокадо; − виконати документальне оформлення експертизи. Об'єктом дослідження є авокадо вищого сорту. Предмет дослідження ‒ експертиза якості авокадо.