0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Приготування заварного тіста та виробів з нього. (ID:48615)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 46
Рік виконання: 2022
Вартість: 250
Купити цю роботу
Зміст
Вступ 1. Значення виробів із заварного тіста в харчуванні. 2. Характеристика сировини для приготування виробів із заварного тіста 3. Охарактеризувати кондитерський цех та його оснащення 4. Дотримання санітарних норм і правил 5. Техніка безпеки в цеху при роботі на обладнанні, що використовують 6. Асортимент, технологія приготування, особливості приготування та оформлення виробів із заварного тіста. 7. Естетичні вимоги до оформлення виробів із заварного тіста. 8. Вимоги до якості виробів із заварного тіста, умови зберігання і терміни виробів із заварного тіста. 9. Фірмові вироби із заварного тіста Висновки Використана література Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Тел/вайбер: 0688454004