0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча оцінка кристалічного цукру що реалізується на ТОВ «МЕТРО Кеш енд Кері Україна» (ID:55322)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 83
Рік виконання: 2013
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 1.1. Історія цукру та його класифікація 1.2. Властивості сахарози та вимоги до якості цукру 1.3. Формування якості цукру-піску 1.3.1. Сировина 1.3.2. Формування якості цукру-піску в процесі виробництва Висновки до розділу 1 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 2.1. Аналіз ринку цукру України, тенденції його розвитку 2.2. Аналіз нормативно – технічної документація в цукровій галузі Висновки до розділу 2 РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДНИЦЬКА ЧАСТИНА 3.1. Об’єкти та методи дослідження 3.2. Загальні відомості про підприємство 3.3. Товарознавча оцінка цукру 3.3.1. Визначення якості маркування досліджуваних зразків цукру 3.3.2. Визначення органолептичних показників якості досліджуваних зразків цукру 3.3.3. Фізико – хімічні дослідження якості цукру Висновки до розділу 3 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ Додаток А. ДСТУ 4623 : 2006 «Цукор білий. Технічні умови»
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову