0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча оцінка апельсинового соку виробництва ТОВ «Сандора» (ID:55323)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 90
Рік виконання: 2013
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 1.1. Класифікація соків 1.2. Харчова цінність овочевих та фруктових соків 1.3. Виготовлення соків 1.4. Пакування, маркування та можливі дефекти соків 1.4.1. Пакування та маркування 1.4.2. Дефекти Висновки до розділу 1 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 2.1. Аналіз ринку соків України 2.2. Аналіз законодавчо-нормативного забезпечення безпечності та якості соків і нектарів Висновки до розділу 2 РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДНИЦЬКА ЧАСТИНА 3.1. Об’єкти та методи дослідження 3.2. Загальна характеристика підприємства 3.3. Оцінка якості апельсинового соку 3.3.1. Визначення якості маркування досліджуваних зразків апельсинового соку 3.3.2. Оцінка органолептичних показників якості соків 3.3.3. Дослідження фізико-хімічних показників апельсинових соків 3.4. Визначення фальсифікації апельсинового соку Висновки до розділу 3 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ Додаток А. ДСТУ 4150:2003 «Соки, напої сокові, нектари плодово-ягідні, овочеві та з баштанних культур. Загальні технічні умови» Додаток Б. Статут підприємства ТОВ «Сандора» Додаток В. ЗАКОН УКРАЇНИ Про безпечність та якість харчових продуктів Додаток Г. «Общий стандарт для фруктових соков и некатров» CODEX STAN 247-2005
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову