0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча оцінка пшеничного борошна виробництва ТОВ «Рідний продукт» (ID:55324)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 79
Рік виконання: 2013
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 1.1. Харчова цінність та хімічний склад борошна 1.2. Класифікація та асортимент борошна 1.3. Показники якості і можливі вади борошна Висновки до розділу 1 РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 2.1. Регулювання ринку борошна як основа продовольчої безпеки України 2.2. Аналіз впливу різних чинників на якість та безпечність борошна Висновки до розділу 2 РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДНИЦЬКА ЧАСТИНА 3.1. Об’єкти та методи дослідження 3.2. Характеристика підприємства ТОВ «Рідний продукт» 3.3. Товарознавча оцінка борошна 3.3.1. Визначення якості маркування досліджуваних зразків пшеничного борошна 3.3.2. Визначення органолептичних показників якості досліджуваних зразків борошна 3.3.3. Дослідження фізико – хімічних показників якості пшеничного борошна Висновки до розділу 3 ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову