0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Товарознавча оцінка згущеного молока виробництва ТОВ «Добриня продукти» (ID:55325)

Тип роботи: бакалаврська
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 85
Рік виконання: 2013
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
ПЕРЕЛІК УМОВНИХ СКОРОЧЕНЬ ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 1.1. Характеристика молочних консервів та їх споживчих властивостей 1.2. Технологія виробництва згущених молочних консервів 1.3. Фактори, що впливають на формування якості молочних згущених консервів 1.4. Методи визначення фальсифікації молока та молочних консервів Висновки РОЗДІЛ 2. АНАЛІТИЧНА ЧАСТИНА 2.1. Аналіз ринку згущеного молока України 2.2. Аналіз організації проведення митного контролю партій вантажів зі згущеним молоком Висновки РОЗДІЛ 3. ДОСЛІДНИЦЬКА ЧАСТИНА 3.1. Об’єкти та методи дослідження 3.2. Загальна характеристика підприємства 3.3. Система управління якістю продукції ТОВ «Добриня продукти» 3.4. Товарознавча оцінка згущеного молока 3.4.1 Дослідження маркування 3.4.2 Органолептичні дослідження якості молочних консервів 3.4.3 Фізико-хімічні дослідження якості молочних консервів Висновки ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ Додаток А. ДСТУ 4274:2003 «Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови»
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову