0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Порівняльна характеристика вітчизняних і макаронних виробів, що реалізуються в Україні (ID:5941)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 42
Рік виконання: 2010
Вартість: 130
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 1. ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ, ВИРОБНИЦТВО, ЕКСПОРТ ТА ІМПОРТ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ В УКРАЇНІ 1.1. Виробництво та споживання макаронних виробів 1.2. Аналіз структури ринку макаронних виробів 1.3. Експорт та імпорт макаронних виробів 2. КЛАСИФІКАЦІЯ І ХАРАКТЕРИСТИКА АСОРТИМЕНТУ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ, ЯКІ РЕАЛІЗУЮТЬСЯ НА РИНКУ УКРАЇНИ 3. ФОРМУВАННЯ ЯКОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ 4. ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЯКОСТІ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ВІТЧИЗНЯНОГО ТА ЗАРУБІЖНОГО ВИРОБНИЦТВА, ЯКІ РЕАЛІЗУЮТЬСЯ В УКРАЇНІ 4.1. Об’єкт та методи дослідження 4.2. Результати експериментальних досліджень ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову