0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Розширення асортименту страв других страв з м’яса і субпродуктів страв з м’ясних субпродуктів (ID:85960)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 39
Рік виконання: 2009
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
1. Вступ (місце і значення ЗРГ в економіці країни) 2. Основна частина: 2.1. Представлення фірмової розробки та її значення для ЗРГ 2.2. Розрахунок технологічної карти на фірмову страву 2.2.1. Підбір інгредієнтів для фірмової страви та її товарознавча характеристика 2.2.2. Способи первинної і теплової обробки підібраної сировини з урахуванням фізико-хімічних змін 2.2.3. Розрахунок маси нетто, виходу страви 2.2.4. Розрахунок маси брутто 2.2.5. Визначення органолептичних показників якості готової страви 2.2.6. Особливості подавання, оформлення страви, підбір посуду інвентарю 2.2.7. Оформлення результатів у дослідницьку карту 3. Складання технологічної схеми на фірмову розробку 4. Організація робочого місця для приготування фірмової страви (обладнання, посуд, інвентар) 5. Висновки і рекомендації 6. Література
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Інші роботи з даної категорії: