0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління асортиментом та якістю ковбасних виробів (ID:95707)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 53
Рік виконання: 2013
Вартість: 150
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1 Загальна характеристика ковбасних виробів 1.1 Ковбасні вироби, консерви та напівфабрикати 1.2 Напівкопчені ковбаси 1.3 Вуджені ковбаси 1.4 М'ясні вудженості 1.5 М'ясні консерви 1.6 М'ясні напівфабрикати і кулінарні вироби РОЗДІЛ 2 Характеристика асортименту та оцінка якості ковбасних виробів ВАТ ‹‹М’ясокомбінат Ятрань›› 2.1 Асортимент продукції ВАТ ‹‹М’ясокомбінат Ятрань›› 2.2 Якість продукції ВАТ ‹‹М’ясокомбінат Ятрань›› РОЗДІЛ 3 Пропозиції щодо поліпшення якості ковбасних виробів ВИСНОВКИ ЛІТЕРАТУРА ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову