0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Управління асортиментом та якістю фруктово-ягідних кондитерських виробів (ID:96071)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Товарознавство
Сторінок: 48
Рік виконання: 2013
Вартість: 80
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1 Теоретичні основи формування асортименту та якості плодово-ягідних кондитерських виробів 1.1 Товарознавча характеристика та експертиза якості плодово-ягідних кондитерських виробів 1.1.1 Виробництво плодово-ягідних кондитерських виробів 1.1.2 Сировина для виробництва плодово-ягідних кондитерських виробів 1.2 Вимоги до якості плодово-ягідних кондитерських виробів 1.2.1 Органолептичні показники плодово-ягідних кондитерських виробів 1.2.2 Дефекти плодово-ягідних кондитерських виробів 1.3 Нормативно-порівняльна характеристика умов якості закордонних та вітчизняних плодово-ягідних кондитерських виробів РОЗДІЛ 2 Управління асортиментом та якістю фруктово-ягідних кондитерських виробів ГК «Верес» 2.1 Організаційно-економічна характеристика ГК «Верес» 2.2 Асортимент фруктово-ягідних кондитерських виробів ГК «Верес» 2.3 Якість плодово-ягідної продукції ГК «Верес» 2.3.1. Об’єкти та методи дослідження 2.3.2 Аналіз споживчої тари: оцінка маркування 2.3.3 Органолептична оцінка якості джему 2.3.4 Фізико-хімічні методи оцінки якості джему 2.3.5 Порівняльний аналіз якості дослідних зразків джемів РОЗДІЛ 3 Пропозиції щодо поліпшення якості плодово-ягідних кондитерських виробів ВИСНОВКИ ЛІТЕРАТУРА ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову