0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Туристичне обслуговування в структурі діяльності Хмельницької обласної громадської організації “Спелеологічний клуб “Атлантида” (ID:113759)

Тип роботи: магістерська
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 103
Рік виконання: 2016
Вартість: 1700 грн.
Купити цю роботу
Зміст
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДИЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ДОСЛІДЖЕННЯ ТУРИСТИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ .....................8 1.1.Теоретичні особливості визначення туристичного обслуговування........................................................................................................8 1.2.Методичні особливості визначення туристичного обслуговування…..................................................................................................11 1.3. Спелеогічний клуб «Атлантида» в системі туристичних клубів Поділля…………………………………………………………………..15 1.3.1. Поняття туристичного клубу як об’єкта самодіяльного туризму...................................................................................................................15 1.3.2. Виникнення туристичних клубів в Україні...................................17 1.4. Загальний опис ХСК «Атлантида» …...............................................30 1.4.1. Історія створення та структура ХСК «Атлантида» ………….30 1.4.2. Значення печери «Атлантида» для однойменного спелеоклубу........................................................................................................…32 РОЗДІЛ 2. ТУРИСТИЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «СПЕЛЕОЛОГІЧНИЙ КЛУБ «АТЛАНТИДА» ………………………………………………………………37 2.1. Поняття спелеотуризму та його різновиди ……………………...37 2.2.Організація спелеотуристичної діяльності ХСК «Атлантида» ...45 2.3. Організація велотуристиної діяльності ХСК «Атлантида» …....52 2.4. Організація туристично-пішохідної діяльності та організація рафтинг турів ХСК «Атлантида» ……………………………………………66 2.5. Наукова діяльність ХСК «Атлантида» ………………………….72 РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ ТУРИСТИЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ «СПЕЛЕОКЛУБ «АТЛАНТИДА» ………………………76 3.1. Проблеми в діяльності ХСК «Атлантида» ………………………76 3.2. Оптимізація діяльності ХСК «Атлантида» ………………………...85 3.3. Пропонований маршрут ……………………………………………..90 ВИСНОВОКИ ……………………………………………………….......97 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ …………………………....100
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
В магістерській роботі був запропонований аналіз конкретного спелеоклубу України, систематизація його проблем та перспектив. Результати роботи можуть бути корисними у загальному дослідженні феномену спелеотуризму в Україні, який є немасовим і мало вивченим. Це визначає наукову новизну дослідження. За відсутності належного планування та керування, розвиток, пов’язаний з туризмом, може привести до значного руйнування природно-рекреаційного потенціалу країни. Туристичні послуги, які надаються туристичними клубами претендують на екологічну безпечність та економічно ефективну форму природокористування безпосередньо завдяки ідеологічній складовій таких клубів. Діяльність туристичних клубів, перш за все, орієнтована як на наукові дослідження, так і на збереження природних ландшафтних систем, на сприяння поліпшенню їх екологічного стану. В наш час члени українських туристичних клубів, в рамках зареєстрованих підприємств також надають туристичні послуги спортивного, екскурсійного та екологічного туризму. Беручи до уваги таку значну роль туристичних громадських організацій у питанні відповідальності туризму, актуальність даної роботи полягає у вивченні їх проблем та перспектив розвитку для подальшої організації збалансованого розвитку туризму в регіоні.