0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Приготування заправних супів (ID:24571)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 46
Рік виконання: 2012
Вартість: 120,00
Купити цю роботу
Зміст
Приготування заправних супів (солянка м'ясна збірна, солянка домашня, розсольник домашній (з капустою), капусняк львівський, суп картопляний з крупою, суп картопляний з перловою крупою та грибами, борщ український) ЗМІСТ ВСТУП 1. Характеристика сировини 2.Технологічний процес приготування страви 3. Організація виробництва (цех, устаткування, інвентар та інструменти) 4. Заходи з охорони праці 5. Санітарно-гігієнічні вимоги до роботи в цехах ВИСНОВКИ СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову