0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Приготування та подача напівфабрикатів з борошна (вареники, пельмені, галушки) (ID:24596)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 32
Рік виконання: 2012
Вартість: 100.00
Купити цю роботу
Зміст
І. ВСТУП ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні напівфабрикатів із борошна 2.2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових напівфабрикатів із борошна, порядок їх оформлення та відпуску 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування напівфабрикатів із борошна 2.4. Описати порядок організації роботи в цеху, відділення гарячого цеху (характеристика цеху, вимоги до приміщення, порядок організації роботи та робочих місць) 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні напівфабрикатів із борошна, один, два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні даної групи страв (виробів) 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії на підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення 3.2. Мої пропозиції щодо використання напівфабрикатів із борошна 3.3. Знайдіть цікаве про групу напівфабрикатів із борошна (на замітку кухаря) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову