0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Приготування та подача страв з тушкованого м’яса (ID:24598)

Тип роботи: дипломна
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 40
Рік виконання: 2012
Вартість: 120,00
Купити цю роботу
Зміст
Приготування та подача страв з тушкованого м’яса (вертуни переяславські, душенина поспільна, свинина тушкована з капустою та яблуками) ЗМІСТ І. ВСТУП 1.1. Значення громадського харчування в сучасних умовах ринкової економіки 1.2. Розвиток української кулінарії в процесі розвитку галузі ІІ. ОСНОВНА ЧАСТИНА 2.1. Описати характеристику значення у харчуванні страв з тушкованого м’яса 2.2. Значення в харчуванні людини, технологія приготування, вимоги до якості готових страв з тушкованого м’яса 2.3. Дати товарознавчу характеристику сировини та продуктів (види сировини, хімічний склад, харчова цінність, вимоги до якості), які використано для приготування страв з тушкованого м’яса 2.5. Дати характеристику обладнанню, яке застосовується при приготуванні страв з тушкованого м’яса, один, два види теплового обладнання 2.6. Правила експлуатації устаткування, вимоги охорони праці, техніки безпеки, протипожежної безпеки при приготуванні страв з тушкованого м’яса 2.7. Правила санітарії, особистої гігієни та санітарні вимоги до робочого місця ІІІ. ЗАКЛЮЧНА ЧАСТИНА 3.1. Як дотримуються режиму економії електроенергії на підприємстві, де Ви проходите виробничу практику? Його значення 3.2. Мої пропозиції щодо використання страв з тушкованого м’яса 3.3. Знайдіть цікаве про групу страв з тушкованого м’яса (на замітку кухаря) СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову