0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

«Організація та технологія обслуговування туристів на борту спеціалізованого автобуса (на прикладі компанії ТОВ «Автомобільний дім «Богдан»)» (ID:309933)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 45
Рік виконання: 2012
Вартість: 3500
Купити цю роботу
Зміст
Зміст Вступ……………………………………………………………………....3 Розділ І: Автомобільні перевезення туристів та надання автомобільних послуг компанією ТОВ «Автомобільний дім «Богдан»………………………4 1.1.Характеристика автобусних перевезень та договора між перевізником та замовником……………………………………………………4 1.2. Загальна характеристика автобусних перевезень туристів компанією ТОВ «Автомобільний дім «Богдан»………………………………15 1.3. Порівняльна характеристика туристичного автобуса різних категорій………………………………………………………………………….17 Розділ ІІ: Послуги харчування на борту спеціалізованого автобуса….29 2.1. Харчування туриста під час подорожі автобусом….…………..29 2.2. Послуги харчування на борту спеціалізованого автобуса…….33 Розділ ІІІ: Проблеми та шляхи їх вирішення перевезення туристів спеціалізованим автобусом…………………………………………………….36 3.1. Проблеми під час перевезення туристів………………………...36 3.2. Шляхи покращення перевезення туристів………………………38 Висновки …………………………………………………………………39 Список використаної літератури………………………………………..40 Додатки …………………………………………………………………..41
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Вступ Перевезення на замовлення - це перевезення на погоджених перевізником і замовником умовах за визначеним сторонами договору маршрутом. Туристичні перевезення - це нерегулярні перевезення пасажирів за заздалегідь визначеними маршрутами з туристичною метою. Поїздки здійснюються за типом «зачинених дверей» з визначеними зупинками, по конкретному маршруту. Автомобільний транспорт можна з повним правом назвати транспортом всезагального застосування в сфері туризму, бо він використовується всюди: від трансферу й екскурсій до оренди малолітражних автомобілів туристами для особистого використання на відпочинку. Метою курсової роботи є перевезення туристів на спеціалізованому автобусі, надання послуг харчування та покращення перевезення туристів. Об’єктом виступає ТОВ «Автомобільний дім «Богдан». Актуальність обраної теми: автобусні перевезення - це переміщення людей і багажу за допомогою автомобільного транспортного засобу, у якому кількість посадкових місць більше дев'яти (враховуючи місце водія). Структура курсової роботи складається з: • вступу, в якому викладено тему, мету, актуальність дослідження перевезення туристів спеціалізованим автобусом; • основна частина: автомобільні перевезення туристів та надання автомобільних послуг компанією ТОВ «Автомобільний дім «Богдан», послуги харчування на борту спеціалізованого автобуса, проблеми та шляхи їх вирішення перевезення туристів спеціалізованим автобусом; • висновків, у яких викладені основні положення дослідження; • списку використаної літератури; • додатки. Висновки Велика роль транспорту в вирішенні соціальних проблем, забезпеченні ділових, культурних і туристських поїздок населення, розвитку культурного обміну як усередині країни, так і за кордоном. Автомобільний транспорт міцно увійшов у наше життя, практично кожне туристичне підприємство має на балансі автомобіль, орендує його або користується послугами автоперевезень інших підприємств. Для туристичних підприємств послуги з перевезення пасажирів є одним з основних видів діяльності. На них припадає й основна частка ціни туру. У залежності від тривалості, дальності подорожі ця частка (у більшості випадків) коливається від 40 до 60%. Автомобільний транспорт переважає у перевезенні пасажирів та перевезенні вантажів на короткі дистанції “від дверей до дверей”. Автотранспорт має розвинену інфраструктуру та непогану базу технічного забезпечення. Якщо брати до уваги лише географічне положення України, то обсяги транзитних перевезень мали б постійно зростати, але цього не відбувається. Як вже зазначалось, підвищити конкурентноздатність автомобільних шляхів України може відповідна якість надання митних послуг та сприяюча структура митних тарифів. Цей шлях підвищення конкурентноздатності галузі є більш швидким і не потребує значних витрат, тому видається більш доцільним та більш здатним до швидкого реагування.