0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Презентація:Особливості харчування іспанських гостей (ID:312382)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 24
Рік виконання: 2016
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Головні компоненти іспанської кухні Режим харчування та склад їжі Національні страви: Мясні продукти Морепродукти гарніри, супи, основні страви, салати, закуски, десерти. Особливості прийому їжі
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Слайд Головні компоненти іспанської кухні Значна частина Іспанської кухні була сформована завдяки єврейським та мавританським традиціям. Маври довгий час панували в цій країні, і частина їх традиційних страв готується в Іспанії донині. Слайд Для іспанської кухні характерним є те, що в ній можна змішати все, що ми не звикли змішувати: рибу, морські продукти, котлети та копчені ковбаси, овочі, картоплю, а також перець, помідори і т. д. Слайд Другою характерною рисою є використання у великих кількостях різноманітних прянощів та ароматичних трав. Для виготовлення соусів використовують часник, подрібнені соснові голки, цибулю, мигдаль, червоний перець, жовтий шафран.