0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

ТЕМАТИЧНІ РЕСТОРАЦІЇ ЛЬВІВЩИНИ ЯК ОБ’ЄКТИ ТУРИСТИЧНОГО ІНТЕРЕСУ (ID:342079)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 38
Рік виконання: 2020
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП 3 РОЗДІЛ 1. ОЦІНКА ГАСТРОНОМІЧНОГО ПОТЕНЦІАЛУ ТЕМАТИЧНИХ РЕСТОРАЦІЙ ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ЙОГО ЗАЛУЧЕННЯ ДО ВІТЧИЗНЯНОГО ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ 5 РОЗДІЛ 2. РОЗРОБКА ТУРИСТИЧНОГО ПРОДУКТУ. 14 2.1.Вибір пунктів маршруту та розробка схеми маршруту 14 2.2.Картографічне моделювання маршруту 15 2.3.Характеристика транспортних сполучень і вибір транспортних засобів 17 2.4.Програмне забезпечення маршруту 18 2.5.Організаційно – технічні заходи по забезпеченні маршруту 21 РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ НА ЛЬВІВЩИНІ 23 ВИСНОВОК 28 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 31 ДОДАТКИ 33
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Гастрономічний туризм – це вид туризму, пов’язаний з ознайомленням із виробництвом, технологією приготування та дегустацією національних страв і напоїв, а також кулінарними традиціями народів світу. З організаційної точки зору він передбачає знайомство з особливостями технологій приготування місцевих харчових продуктів, історією і традиціями їх споживання, а також можливу участь туриста в приготуванні національних страв, відвідання кулінарних фестивалів та конкурсів. Гастрономічний туризм також можна вважати допоміжним інструментом у пізнанні культурної спадщини країн та регіонів світу, оскільки страви національної кухні є одним із елементів, що відображають спосіб життя, світогляд, традиції етносів. Поглиблене вивчення основних світових тенденцій розвитку гастрономічного туризму дасть змогу використати їх для практики розбудови вітчизняного туристичного ринку. В перспективі це сприятиме покращенню туристичного іміджу країни та зростанню туристичних потоків. Актуальність. Гастрономічний туризм як подорожі з метою задовольнити свої гастрономічні смаки – одна із прогресивних та перспективних сучасних туристичних галузей, що досить стрімко розвивається. Сьогодні гастрономічний туризм добре організований у Франції, Італії, Іспанії, Португалії, Чехії, Польщі, Угорщині, Шотландії, де існує розвинена мережа турів національних ресторацій та практикуються традиційні та екзотичні гастротури. В останній час усе більше до таких туристичних заходів долучається й Україна, а особливо - Львів. Гастрономічний туризм є одним з найбільш цікавих та пізнавальних видів туризму і може стати вагомим чинником економічного розвитку нашої країни та важливим засобом поглиблення інтеграційних процесів між країнами світу. В рекламно-інформаційній продукції багатьох українських туроператорів можна побачити заклики відвідати ті, чи інші місця приготування традиційної місцевої кухні, кулінарні фестивалі та ярмарки, а також інші різноманітні видовищно-масові заходи, що пов’язані з їжею та культурою виробництва продуктів харчування. Метою роботи є дослідити особливості організації та проведення гастрономічних турів та виділити головні проблеми функціонування гастрономічного туризму на Львівщині. Для досягнення мети необхідно виконати наступні завдання: • Оцінити потенціал тематичних ресторацій Львівщини; • Провести розробку туристичного продукту; • Розробити маршрут туру по гастрономічним рестораціях Львівщини; • Описати проблеми тематичних ресторацій Львівщини; • Розглянути перспективи розвитку гастрономічного туризму. Об’єктом дослідження є розробка гастрономічного туру на Львівщині . Предметом дослідження є тематичні ресторації Львівщини. Структура курсової роботи – 38 сторінок друкованого тексту; 2 рисунки; 1 таблиця; 21 використане літературне джерело та 6 додатків.