0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Вивчення основних технічних сортів виноградних вин (ID:454213)

Тип роботи: інше
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 19
Рік виконання: 2020
Вартість: 125
Купити цю роботу
Зміст
Презентація Білі сорти для виноробства Білі сорти для виноробства
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Рислінг Сорт, подарований самою природою, в виноробстві вважається королем. З ягід з відмінним смаком, який наповнений різними нотками і відтінками, виготовляються високоякісні вина. Коротка характеристика: період вегетації - 140-150 днів; грона щільні, вага 80-100 гр .; ягоди жовто-зелені з сизуватим відтінком, вага 1, 3-1, 5 гр., форма округла; шкірка щільна, але тонка; морозостійкість до мінус 20 °; повне визрівання плодів настає в жовтні-листопаді; цукристість 18% при кислотності 9-11 г / л; стійкість до хвороб низька. Плодоносить виноград на різних грунтах, але більш прийнятною є земля з вмістом вапна. Він краще за інших укривних сортів винограду переносить зими і завдяки пізнішому розпускання вічок в меншій мірі пошкоджується ранньовесняними заморозками.