Зразок роботи
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
1. Соціологія : підручник / М. П. Требін, В. Д. Воднік, Г. П. Клімова та ін. ; за ред. М. П. Требіна. — Х. : Право, 2010. — 224 с
2. Соціологія: терміни, поняття, персоналії: Навчальний словник-довідник / уклад. В.Піча, Ю.Піча, Н.Хома та ін. –К., Львів, 2002 р
3. Муха Р. А. Команда, її суть та особливості розвитку [Електронний ресурс]. Ефективна економіка. 2015. №8.URL: - Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=4253.
4. Москаленко В. О. Сучасні підходи до формування команди проекту / В. О. Москаленко // Інтелект XXI. - 2014. - № 5. - С. 78-86. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/int_XXI_2014_5_12
5. Нестуля О. О., Нестуля С. І., Кононец Н.В. Основи лідерства: електронний посібник для самостійної роботи студентів. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 241 с.
6. Опорний конспект лекцій з дисципліни «Формування проектної команди» / І.О. Палій, І.В. Турченко, П.Є. Биковий. – Тернопіль: «Економічна думка». – 2011. – 30 с.
7. Офіційний сайт готелю «Дніпро» Режим доступу - https://www.dniprohotel.ua
8. Криворучко О. М. Управління персоналом підприємства: навч. посібник / Криворучко О.М., Водолажська Т.О. – Х. : ХНАДУ, 2016. – 200 с
9. Опанасюк, Ю.А. Удосконалення системи оцінки персоналу на підприємстві / Ю.А. Опанасюк // Вісник СумДУ. Серія «Економіка». – № 1. – 2012. – С. 134 – 140.
10. Управління сучасним готельним комплексом : навч. посіб. / Мунін Г. Б., Змійов А. О., Зінов’єв Г. О. та ін. ; за ред. члена кор. НАН України, д. е. н., проф. С. І. Дорогунцева. – К. : Ліра–К, 2005. – 520 c.
11. Мальська, М.П. Готельний бізнес: теорія та практика: підручник / Марта Мальська, Ігор Пандяк ; М-во освіти і науки України, Львівський нац. ун-т ім. І. Франка. - К. : Центр учбової літератури, 2012. - 470 с.
12. the villadge, Режим доступу - https://www.the-village.com.ua/village/business/wherework/301859-gotel-dnipro-de-ti-pratsyuesh7
13. Селютін В. М. Управління персоналом: Практикум [Електронний ресурс] : навч. посібник / В. М. Селютін, Л. М. Яцун. – Електрон. дані. – Х. : ХДУХТ, 2018. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM); 12 см. – Назва з тит. екрана.
14. Маковоз Е.У., Сторожилова У.Л. Необхідність тімбілдингу на всіх стадіях колективного. Вісник економіки транспорту і промисловості. 2009. № 25. С. 124–125
15. Katzenbach, J.R. The Wisdom of Teams: Creating the High-performance Organization [Електронний ресурс] / Katzenbach, J.R., Smith, D.K. // Boston: Harvard Business School. – 1993. – Режим доступу до ресурсу: http://archive.tlt.psu.edu/suggestions/teams/about/definition.html.
16. Lewis-McClear K. Psychological contract breach and the employment exchange: perceptions from employees and employers [Електронний ресурс] / K. Lewis-McClear, M. Taylor // Paper Presented to the Academy of Management, San Diego – Режим доступу до ресурсу: http://archive.tlt.psu.edu/suggestions/teams/about/definition.html.
17. MIT Information Services and Technology. Guide for Creating Teams: Definition of Teams [Електронний ресурс] / MIT Information Services and Technology – Режим доступу до ресурсу: http://archive.tlt.psu.edu/suggestions/teams/about/definition.html.
18. Understanding Team. What is a Team? [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.managementstudyguide.com/understanding-team.htm
19. Team Technology. The Basics of Team Building [Електронний ресурс] / Team Technology. – 2006. – Режим доступу до ресурсу: http://www.teamtechnology.co.uk/tt/t-articl/tb-basic.htm
20. Katzenbach J. R. The wisdom of teams: creating the high-performance organization / Jon R. Katzenbach, Douglas K. Smith. – New York : Ballantine Books, 1997. – 409 p
21. Wageman, R. The Team Diagnostic Survey: Development of an instrument / Ruth Wageman, Richard Hackman, Erin Lehman // Journal of Applied Behavioral Science. – 2005. – Vol. 41. – pp. 373–398
22. Team Models. Different types of teams [Електронний ресурс]. – Режим доступу: http://www.managementstudyguide.com/team-models.htm
23. Лєбєдєва І.Ю. Методика формування команди проекту. Одеська національна академія зв’язку ім. О.С. Попова. URL:https://www.sworld.com.ua/simpoz8/103.pdf