0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація роботи з постачальниками матеріально-технічних ресурсів ресторану "Женева" (ID:4687)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 40
Рік виконання: 2010
Вартість: 170
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1 Теоретичні аспекти вибору постачальників матеріально-технічних ресурсів підприємства 1.1 Поняття матеріально-технічного забезпечення підприємства 1.2 Структура і функції матеріально-технічного забезпечення на підприємстві 1.3 Організація поставок матеріальних ресурсів на підприємстві Розділ 2 Організація роботи з постачальниками матеріально-технічних ресурсів ресторану «Женева» 2.1 Характеристика діяльності підприємства 2.2 Організація та аналіз основних показників роботи ресторану «Женева» 2.3 Оцінка роботи з постачальниками матеріально-технічних ресурсів ресторану Розділ 3 Рекомендації щодо вдосконалення вибору постачальників матеріально-технічних ресурсів ресторану та співпраці з ними 3.1. Формування критеріїв вибору постачальників 3.2. Удосконалення раціонального використання матеріально-технічних ресурсів Висновки Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову