0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 08:30 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Оцінка виробничої програми підприємства галузі туризму. (ID:85523)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 44
Рік виконання: 2014
Вартість: 100
Купити цю роботу
Зміст
Вступ Розділ 1 Теоретичні аспекти виробничої програми підприємств галузі туризму 1.1 Виробнича програма, її сутність та основні понятт 1.2 Основні показники виробничої програми на підприємств 1.3 Планування виробничої програми в закладах розміщення туристів. Розділ 2 Практичні аспекти виробничої програми ПП “Готельно-ресторанний комплекс “Апельсин 2.1 Організаційно-економічна характеристика ПП “Готельно-ресторанний комплекс “Апельсин” 2.2 Аналіз поточних витрат на виробничу програму ПП “Готельно-ресторанний комплекс “Апельсин” 2.3 Розрахунок прибутку та рівня рентабельності ПП “Готельно-ресторанний комплекс “Апельсин Розділ 3 Шляхи удосконалення та підвищення експлуатаційної діяльності ПП “Готельно-ресторанний комплекс “Апельсин” Висновки Список використаної літератури
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову