0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Організація надання послуг з кейтеренгу на лоні природи Ресторан Гуцульський двір у Львові (ID:90134)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 45
Рік виконання: 2014
Вартість: 120
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ Розділ 1. Теоретичні основи надання послуг з кейтерингу в ресторанному господарстві 1.1. Історичні аспекти виникнення поняття "кейтерингу" 1.2. Сучасні тенденції розвитку ресторанного обслуговування за типом кейтеринг 1.3. Класифікація кейтерингового обслуговування та характеристика номенклатури послуг Розділ 2. Організація кейтерінгу на прикладі ресторанного господарства «гуцульський двір» 2.1. Характеристика ресторану «Гуцульський двір» та особливості планування кейтерінгу у ресторані 2.2. Вимоги до підбору обладнання, меблів, посуду, інвентарю, столової білизни 2.3. Організація виїзного банкету з нагоди зустрічі випускників на 36 осіб Розділ 3. Стратегія підвищення та прогнозування конкурентоспроможності підприємства громадського харчування 3.1. Стратегія підвищення конкурентоспроможності ресторану «Гуцульський двір» Висновки Список використаних джерел Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову