0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ресторанне господарство - важлива складова розвитку туризму на Прикарпатті (ID:940095)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Туризм
Сторінок: 40
Рік виконання: 2023
Вартість: 400
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ ВСТУП РОЗДІЛ 1. КОНЦЕПТУАЛЬНІ ОСНОВИ РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА В СТРУКТУРІ ТУРИСТИЧНОЇ ІНДУСТРІЇ 1.1 Інноваційний розвиток як напрям функціонування регіональних туристичних систем. 1.2 Ресторанне господарство та його значення для розвитку туристичної індустрії. 1.3 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СФЕРИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА НА ПРИКАРПАТТІ 2.1 2.3 2.3 РОЗДІЛ 3. ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ СФЕРИ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА НА ПРИКАРПАТТІ 3.1 3.2 ВИСНОВКИ СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
Актуальність. Упродовж останнього десятиріччя туризм зазнає інтенсивного розвитку, що призводить до перетворення туристичної сфери в один із найбільш швидко зростаючих секторів економіки у світі. Одним з перспективних напрямів розвитку ринку туристичних послуг є гастрономічний туризм (гастротуризм), Цей відносно новий вид туризму активно розвивається, але перебуває під впливом низки як загальних, так і специфічних інноваційних факторів, що зумовлюють перспективні напрями розвитку цього виду діяльності в процесі функціонування регіональних туристичних систем. Сьогодні туризм є однією з найважливіших галузей порівняно нової галузі вражень. Він становить впевнену конкуренцію традиційним видам сервісу та обслуговування (транспортно-комунікаційного, торговельно-економічного, банківсько-фінансового тощо), а також є своєрідним індикатором розвитку постекономічних трансформацій господарського розвитку та постгуманітарних тенденцій суспільної свідомості. Останнім часом на території України дедалі активніше розвивається гастрономічний туризм. Для цього є всі передумови: багата культурна традиція приготування їжі та застілля у хлібосольних українців, унікальні природні багатства та історико-культурна спадщина, а також багатонаціональний склад жителів цієї країни, в якому кожен народ, кожен етнос має свої унікальні кулінарні уподобання.