0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Державна фінансова інспекція в системі державного фінансового контролю в України: проблеми організації діяльності та взаємодії з іншими органами державної влади (ID:127558)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Фінанси
Сторінок: 40
Рік виконання: 2015
Вартість: 300
Купити цю роботу
Зміст
ЗМІСТ Вступ…………………………………………………………………… 1. Аналіз останніх досліджень і публікацій за темою…………… 1.1. Огляд нормативно-правової бази за темою роботи….. 1.2. Огляд навчальної-методичної літератури…………. 1.3. Огляд періодичних джерел………………………… 1.4. Огляд монографічної літератури…………………. 2. Виклад основного матеріалу з обґрунтуванням отриманих результатів дослідження………………………………………………………………….. Висновки та перспективи подальших досліджень………………………… Список використаних джерел……………………………………………..
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову
Зразок роботи
ВСТУП Актуальність теми. З переходом до ринкової економіки в Україні відбулися докорінні зміни політичних та економічних основ державності, кардинальна реконструкція економіки, фінансової системи та ринкових інститутів, сформувалася принципово нова модель державних фінансових потоків. У таких умовах реформації в Україні спостерігається постійне збільшення бюджетних правопорушень, а також численні факти неефективного використання коштів Державного бюджету та державних позабюджетних фондів. В світлі проведення реформ у галузі управління, включаючи трансформацію Державної контроль-ревізійної служби України в Державну фінансову інспекцію України (далі – Держфінінспекція) на підставі змін законодавчої бази, питання мети і завдань функціонування відповідного органу фінансового контрою набуває актуальності. Мета курсового проекту. Метою курсового проекту полягає в дослідженні Державної фінансової інспекції в в системі державного фінансового контролю.