СтудентАспірант
0 800 330 485
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 19:00
Субота вихідний
Неділя
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

Ефективність концентрації виробництва кондитерських виробів (ID:419)

Тип роботи: курсова
Дисципліна:Фінанси
Сторінок: 47+
Рік виконання: 2007
Вартість: 50
Купити цю роботу
Зміст
1. Теоретико-методологічні основи концентрації виробництва 1.1 Закон концентрації капіталу, економіко-правові аспекти 1.2 Аналіз ринку кондитерських виробів 2 Оцінка економічної ефективності виробництва на ВАТ „Стріла” 2.1 Фінансово-економічний характер підприємства 2.2 Оцінка ефективності здійснення експортних операцій 2.3 Аналіз доцільності експортних операцій 3. Оцінка ефективності виробництва з урахуванням фінансового ризику Висновки Література Додатки
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову