0 800 330 485
Працюємо без вихідних!
Гаряча лінія
Графік роботи
Пн - Пт 09:00 - 20:00
Сб - Нд 10:00 - 17:00
Пишіть в чат:
Для отримання інформації щодо існуючого замовлення - прохання використовувати наш внутрішній чат.

Щоб скористатися внутрішнім чатом:

  1. Авторизуйтеся у кабінеті клієнта
  2. Відкрийте Ваше замовлення
  3. Можете писати та надсилати файли Вашому менеджеру

АНАЛІЗ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА «САНЧО ПАНСА» (ID:72231)

Тип роботи: магістерська
Сторінок: 138
Рік виконання: 2014
Вартість: 500
Купити цю роботу
Зміст
ВСТУП РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ СТРАТЕГІЇ РОЗВИТКУ ТА МЕХАНІЗМУ ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ 1.1. Зміст та завдання стратегічного управління в закладах ресторанного господарства. 1.2. Категорія «стратегія» як спосіб досягнення поставлених цілей в довгостроковому періоді розвитку підприємства. 1.3. Концептуальні підходи що до розробки загальної стратегії розвитку закладу ресторанного господарства. Висновки до розділу 1 РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СТРАТЕГІЧНОГО РОЗВИТКУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА «САНЧО ПАНСА» 2.1. Загальна характеристика господарської та організаційно-економічної діяльності ресторану «Санчо Панса» 2.2. Дослідження факторів зовнішнього середовища ресторану «Санчо Панса» 2.3. Аналіз ресурсів і конкурентних можливостей ресторанного закладу «Санчо Панса» 2.4 Оцінка конкурентних переваг ресторану Висновки до розділу 2 РОЗДІЛ 3. ЗАХОДИ ЩОДО РОЗРОБКИ СТРАТЕГІЙ РОЗВИТКУ РЕСТОРАНУ «САНЧО ПАНСА» 3.1 Визначення місії, формулювання цілей ресторану «Санчо Панса» 3.2 Розробка стратегій розвитку ресторану «Санчо Панса» 3.3 Механізм реалізації стратегій розвитку ресторану «Санчо Панса» Висновок до розділу 3 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ ДОДАТКИ
Не підійшла ця робота?
Ви можете замовити написання нової роботи "під ключ" із гарантією
Замовити нову